Mondain24/7 Membership

Als het leven gaat over de krenten in de pap is Mondain 24/7 een Dalmatiër. Voor onze leden doen we alles, meer dan alles als we de kans krijgen of de mogelijkheden zien. We zijn een Personal Assistent, we verzorgen en regelen alles wat u nodig hebt.

 

We zijn een inspirerende Personal Shopper, we zoeken -over de hele wereld- naar mooie, exclusieve, bijzondere items en reizen. We zijn een Personal Inspirator, we selecteren de meest gewilde en begeerde tafels in de beste restaurants waar eindeloos lange wachtlijsten voor zijn en wij exclusief voorrang krijgen voor onze Mondain 24/7 leden. Als wat wij doen past binnen een ‘once in a lifetime’ ervaring en valt in de categorie ‘daar moet je geweest zijn of dat moet je meegemaakt hebben’ dan bieden we dat aan onze leden aan.

Mondain 24/7 aanbiedingen, indien u daar gebruik van maakt, maken het lidmaatschap voordelig. Ons streven is dat de unieke kortingen die wij geven groter zijn dan de prijs voor het jaarlijkse lidmaatschap. Het Mondain 24/7 lidmaatschap kan op elk gewenst moment ingaan en is vanaf dat moment één jaar geldig.